Børsene i Wien og Singapore omfavner Bitcoin og Ethereum

Vienna Stock Exchange og Singapore Exchange varmer opp til kryptovaluta.

Wien Børs, eller Wiener Börse, har blitt bare det tredje “offisielle regulerte markedet” over hele verden som viser et Bitcoin Code produkt.

Børsen noterte 21 Shares AGs Bitcoin og Ethereum ( ETH ) børshandlede produkter (ETP), ‚ABTC‘ og ‚AETH‘, 1. september

Thomas Rainer, utviklingssjef i Wiener Börse, understreket at børsnoteringen gir „erfarne, lokale investorer“ tilgang til fordelene et aksjemarked kan tilby kryptohandlere, inkludert „overvåket, regulert og gjennomsiktig handel med sanntidsinformasjon og sikker oppgjør via deres vanlige meglere. ”

21Shares ‚administrerende direktør, Hany Rashwan, fremhevet at Wiener Börses oppføringer betyr at Bitcoin ETP nå er tilgjengelig for alle de tre‘ DACH ’nasjonene – Tyskland, Østerrike og Sveits.

„Vi er glade for å kunne dele at Bitcoin nå er tilgjengelig overalt for både privatpersoner og institusjonelle investorer i hele DACH-regionen.“
Han la til: „Utenfor DACH-regionen gir ingen andre jurisdiksjoner globalt så omfattende og rikelig tilgang til Bitcoin“

I juli ble 21Shares Ethereum og Bitcoin ETPs også tatt opp til notering på Deutsche Boerse’s XETRA-referansemarked, som er vert for mer enn 90% av tyske aksjer og omtrent 30% av europeisk ETF-handel.

På mindre enn to års drift har 21Shares tiltrukket mer enn $ 100 millioner verdier under forvaltning

I et annet løft for den institusjonelle adopsjonen av kryptovaluta, kunngjorde Singapore Exchange (SGX) at de vil liste prisindekser for Bitcoin og Ethereum i partnerskap med det britiske baserte kryptodatafirmaet CryptoCompare.

Selv om indeksene ikke gjør det mulig for SGX-brukere å handle kryptovalutaer, kan prisstrømmene brukes av andre singaporeanske firmaer som ønsker å lansere BTC- eller ETH-produkter, en måte å spore prisudsvingene til kryptoaktiva i sanntid fra en pålitelig kilde.

„Når verden beveger seg raskt mot digitalisering i opprettelse og akkumulering av rikdom, blir digitale eiendeler i økende grad tatt i bruk av investorer,“ sa Simon Karaban, SGXs leder for indeksetjenester.