Bitcoin Cash Critical Support voor $ 200 kan agressieve verkopers afstoten

Coin IdolHet is onwaarschijnlijk dat Bitcoin Cash voorbij de kritieke ondersteuning zal breken
De afgelopen week is Bitcoin Profit in consolidatie gebleven boven het kritieke ondersteuningsniveau van $ 200. Er is geen significante prijsbeweging geweest aangezien de munt sinds 3 september tussen $ 200 en $ 240 schommelt.

BCH consolideert met het uiterlijk van kandelaars met een klein lichaam, Doji en Spinning tops. Deze kandelaars geven aan dat kopers en verkopers besluiteloos zijn over de richting van de markt.

Het is onwaarschijnlijk dat de prijs boven de kritieke ondersteuning van $ 200 zal uitkomen. Het is twijfelachtig, want de huidige ondersteuning is sinds maart ononderbroken gebleven. Niettemin, als de prijs de $ 200-ondersteuning doorbreekt, zal de markt dalen tot $ 178. BCH kan een opwaartse beweging maken als de huidige ondersteuning standhoudt en de prijs herstelt. De uptrend wordt hervat als BCH boven de $ 260 wordt geduwd.

Bitcoin Cash-indicator lezen

De indicatoren zijn constant gebleven terwijl de munt consolideert in een beperkte prijsklasse. De munt kan de neerwaartse beweging voortzetten aangezien de prijs onder de EMA’s blijft. BCH zal echter een opwaartse trend vertonen als de prijs boven de EMA’s uitkomt.

Wat is de volgende stap voor Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash handelt op het moment van schrijven tegen $ 223. De retraced (groene kaarsen) testten het 78,6% Fibonacci-retracementniveau. Het geeft aan dat BCH zal dalen tot 1.272 Fibonacci-uitbreidingsniveau of $ 178 laag en later herzien. De munt wordt omgekeerd en keert terug naar 78,6% extensie waar deze is ontstaan.

Disclaimer. Deze analyse en voorspelling zijn de persoonlijke meningen van de auteur die geen aanbeveling zijn om cryptocurrency te kopen of verkopen en mogen niet worden gezien als een goedkeuring door Coin Idol. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld investeren.